Karinsberg > Familjen > Ida Utskrift
Familjen
   Nia
Jens
Pati
Madsen
Ida
Jonathan
Vårt Hus
Spanien
Aludd
Bilder
Övrigt

Ett litet flickebarn

Jag får stolt meddela att vi har fått tillökning i familjen. Söndagen den 8 februari 2004 kl 16.13 tittade Nias och min dotter ut i denna värld för första gången. Allt gick väl. Hon vägde 3685g och var 49cm lång. Eftersom hennes far är lätt nördig av sig så har han ju sett till att hon har en egen e-post adress oxå. Den är för tillfället "baby (på) karinsberg (punkt) fi". Men hon läser ju inte den själv ännu utan den går till hennes mor och far som dock läser mail relativt flitigt.
Vi tackar för alla lyckönskningar.

Vår flicka

Mammas första flicka och Pappas förstfödda.
Pappa: För er som redan fått uppleva tillkomsten av ett barn behöver jag knappast berätta hur fantastiskt det känns just nu. Er andra kan jag endast rekommendera detta för. Jag känner mig så otroligt lycklig att jag nästan kunde spricka.

Jag föddes alltså kl 16.13 den 8 februari. Mamma vaknade redan c:a 4 tiden på morgonen och visste, erfaren som hon är, att idag sker det. Hon lät pappa sova men väckte honom c:a 8.30 och meddelade att det kunde nu vara bra att dusha och äta innan vi åker. Yrvaket funderade han vart vi skulle åka, han skulle ju måla panelen en andra gång... aj, jo... ust det, Jorv.

Mormor anlände lite före 10 och så bar det av till Jorv. Mormor skulle sköta förlossningen. Hon har skött alla förlossningar av mina kusiner från mammas sida av släkten, så det var ju helt naturligt att hon fortsatte med det, fastän hon redan är pensionär.

Förlossningen gick bra fastän jag nog tyckte att det gick lite långsamt, så jag försökte sparka ut mig, men till sist tog jag det stora steget ut.

Här är några av de bilder som pappa tog under förlossningen.


Här ligger mamma och väntar på mig.

Här är det mormor som väger mig.

Och tvättar mig.

Längden skall också mätas.

Tre generationer tillsammans. Mormor, mamma och lilla jag.

Ah, en ny blöja... Ojdå... men det var så skönt, faktiskt.

Sluta fotografera. Jag vill sova.

Och till sist en liten snutt där jag fått mig en tutt och tycker att livet nog är relativt skönt.

Dopet